3M 6200M

Topeng3m 6200 Twin Filter (Medium)

- Dust topeng Lan owah-owahan kimia
Filter gampang banget kanggo nggunakake.
- Topeng pipe pindho Airy saka tutup
umum
- Ngganti isi Filter sanalika taun sabanjuré.
aktif
- Liwat standar bangsa industri anjog kuwi.
Australia, Korea Kidul, Japan, Amerika, Eropa,
- awet materi kanggo urip dawa
- AMBEGAN topeng trep saka model nganggo.
- kompak saka topeng nganggo conventional.
- Dirancang khusus kanggo Asia.
- dirancang kanggo dadi unobtrusive kanggo nyandhang mripat safety.
lan piranti
- ngunci desain eksklusif. Kanggo ngunci tightly.
Lan iku gampang kanggo nggunakake
- Dirancang kanggo sisih Supaya ora kanggo ngalangi tampilan.

737.00 ฿ 819.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

M

ratings

Adhedhasar 1 review Tulis Ulasan

ratings

Adhedhasar 1 review Tulis Ulasan

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!