3M 6096M

Cartridge Gas lan Vapor
Nyegah uap saka bahan kimia. Titik didih.
65 derajat Celsius


-Nglindhungi gas raksa lan klorin.
- Liwat standar bangsa industri anjog kuwi.
Amerika, Eropa, Jepang
- bisa sijine yang kudu nutupi 501.
Lan saringan debu 5N11 ditambahake.
- ngunci desain eksklusif. Kanggo ngunci tightly.
Lan iku gampang kanggo nggunakake
- Dirancang kanggo sisih Supaya ora kanggo ngalangi tampilan
ndeleng
- Desain khusus kanggo bahan kimia kanthi titik didih.
65 C munggah

- Filter isi Bobot Luwih abot tinimbang model liyane.
The cartridges Filter iku bagéyan 2
- Krenjang panyaring iki kompatibel karo versi mask. Topeng pipa ganda
3M 6000 lan 3M Pipa Topeng 7500 mung

Sold metu

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

saperangan

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.