3M 6057M

Cartridge Gas lan Vapor
Vapors, asam, gas, lan uap ora organik.

- Liwat standar bangsa industri anjog kuwi.
Amerika, Eropa, Jepang
- bisa sijine yang kudu nutupi 501.
Filter lan nambah 5N11
- ngunci desain eksklusif. Kanggo ngunci tightly.
Lan iku gampang kanggo nggunakake
- Dirancang kanggo sisih Supaya ora kanggo ngalangi tampilan
ndeleng 
- larang
- Filter isi Bobot Luwih abot tinimbang model liyane.
The cartridges Filter iku bagéyan 2
- cartridges Filter kasedhiya karo versi topeng. Topeng pipe pindho
3M 6000 topeng pipe gegandhengan 3M 7500 mung.

Sold metu

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

saperangan

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!