3M 6006M

Cartridge Gas lan Vapor
Nyegah uap uap lan uap.
Methyl methacrylate, gas asam, utawa aldehida.
Kanthi gasLan akeh jinis Ayurveda sing digabungake.
SampahLaboratorium kimia, sumur kimia, laboratorium kimia

- Liwat standar bangsa industri anjog kuwi.
Amerika, Eropa, Jepang
- Nyaring bledug bisa dituku. Perlu tuku tutup 501.
Lan saringan debu 5N11 ditambahake.
- ngunci desain eksklusif. Kanggo ngunci tightly.
Lan iku gampang kanggo nggunakake
- Dirancang kanggo sisih Supaya ora kanggo ngalangi tampilan
ndeleng
- larang
- Filter isi Bobot Luwih abot tinimbang model liyane.
The cartridges Filter iku bagéyan 2
- Krenjang panyaring iki kompatibel karo versi mask. Topeng pipa ganda
3M 6000 topeng pipe gegandhengan 3M 7500 mung.

669.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

saperangan

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!