3M 6003M

Cartridge Gas lan Vapor
Nyegah uap asam lan asam.

- Liwat standar bangsa industri anjog kuwi.
Amerika, Eropa, Jepang
- bisa sijine yang kudu nutupi 501.
Filter lan nambah 5N11
- ngunci desain eksklusif. Kanggo ngunci tightly.
Lan iku gampang kanggo nggunakake
- Dirancang kanggo sisih Supaya ora kanggo ngalangi tampilan
ndeleng 
- Filter isi Bobot Luwih abot tinimbang model liyane.
The cartridges Filter iku bagéyan 2
- cartridges Filter kasedhiya karo versi topeng. Topeng pipe pindho
3M 6000 topeng pipe gegandhengan 3M 7500 mung.

409.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

saperangan

ratings

Adhedhasar 1 review Tulis Ulasan

ratings

Adhedhasar 1 review Tulis Ulasan

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.