3M 6002M

Cartridge Gas lan Vapor
Proteksi klorin Gas klorin dioksida Asam hidroklorik
Asam hidroklorida, asam sulfat, asam sulfur, sulfur dioksida
Gas hidrogen sulfida, sulfur dioksida (digunakake mung kanggo uwal)

- Liwat standar bangsa industri anjog kuwi.
Amerika, Eropa, Jepang
- bisa sijine yang kudu nutupi 501.
Lan saringan debu 5N11 ditambahake.
- ngunci desain eksklusif. Kanggo ngunci tightly.
Lan iku gampang kanggo nggunakake
- Dirancang kanggo sisih Supaya ora kanggo ngalangi tampilan
ndeleng
- Filter isi Bobot Luwih abot tinimbang model liyane.
The cartridges Filter iku bagéyan 2
- Krenjang panyaring iki kompatibel karo versi mask. Topeng pipa ganda
3M 6000Lan topeng tabung ganda 3M 7500Mung

409.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

saperangan

ratings

Adhedhasar 1 review Tulis Ulasan

ratings

Adhedhasar 1 review Tulis Ulasan

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.