3M 6001M

 
Cartridge Gas lan Vapor
Prevent vapors of breakers such as paint, thinner, toluene.
Insektisida, lenga, lapisan, agen umum, kabeh jinis karusakan adesif.
Campuran karo maneka warna publikasi.
- Liwat standar bangsa industri anjog kuwi.
Amerika, Eropa, Jepang
- bisa sijine yang kudu nutupi 501.
Lan saringan debu 5N11 ditambahake.
- dirancang kanggo dadi unobtrusive kanggo nyandhang mripat safety.
lan piranti
- ngunci desain eksklusif. Kanggo ngunci tightly.
Lan iku gampang kanggo nggunakake
- Dirancang kanggo sisih Supaya ora kanggo ngalangi tampilan
Deleng
- Filter isi Bobot Luwih abot tinimbang model liyane.
Amarga kartrij nganggo kartrij 2
- Krenjang panyaring iki kompatibel karo versi mask. Pipa Topeng 3M
Pindho 3M 7500Mung

409.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

saperangan

ratings

Adhedhasar 1 review Tulis Ulasan

ratings

Adhedhasar 1 review Tulis Ulasan

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.