3M 6100M

Topeng setengah KoleksiFilter ganda (ukuran cilik)
- Dust topeng Lan owah-owahan kimia
Filter gampang banget kanggo nggunakake.
- Topeng pipe pindho Airy saka tutup
umum
- Ngganti isi Filter sanalika taun sabanjuré.
aktif
- Liwat standar bangsa industri anjog kuwi.
Australia, Korea Kidul, Japan, Amerika, Eropa,
- awet materi kanggo urip dawa
- AMBEGAN topeng trep saka model nganggo.
- kompak saka topeng nganggo conventional.
- Dirancang khusus kanggo Asia.
- dirancang kanggo dadi unobtrusive kanggo nyandhang mripat safety.
lan piranti
- ngunci desain eksklusif. Kanggo ngunci tightly.
Lan iku gampang kanggo nggunakake
- Dirancang kanggo sisih Supaya ora kanggo ngalangi tampilan.
 

819.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

S

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.