3N 5N11

Filter Debu lan Fume
Gunakake kanthi tutup 501 ing kartrij panyaring pindho.
Model kabeh duwe filter bledug (N95 Dust General) Price 100 US
(Mobil angkut paksa nduweni nomer potongan 10 5)

 

- Entheng
- Liwat standar bangsa industri anjog kuwi.
Amerika, Eropa, Jepang
- Standard P95 saka topeng Amerika.
Anti-partikel sing loro lenga lan non-lenga.
Kuat nyaring lan duwe minimal 95%.
Urip-dawa khusus.
Aku ora bisa mbandhingake karo standar Eropa amarga.
Ujian beda 
- Filter iki digunakake karo generasi topeng. Topeng pipe pindho
3M 6000 lan topeng tabung ganda 3M 7500Mung
- Ana pasangan 10 5.

519.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

Kothak (5 pasangan)

ratings

Adhedhasar 1 review Tulis Ulasan

ratings

Adhedhasar 1 review Tulis Ulasan

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.