3M 4565M

spec
- shirt = polyolefins, polypropylene punika permeabilitas beluk plastik ana dijarno.
Kuwat saka akeh etilena. Tahan kanggo pelumas lan panas.

มาตรฐาน
- CE Eropah
- EN Eropah

Migunani
- Nglindhungi bahan kimia lan bledug.
- cocok kanggo obah Lan manajemen asbes.
Kesehatan

ukuran
- Size M Dhuwur 167-176cm pinggul 92-100cm.

319.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

M

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.