3M 4515M

spec
- shirt = polyolefins, polypropylene punika permeabilitas beluk plastik ana dijarno.
Kuwat saka akeh etilena. Tahan kanggo pelumas lan panas.

มาตรฐาน
- CE Eropah
- EN Eropah

Migunani
- Nyegah Tebu
- Cocog kanggo kayu, perabotan, proyek reresik.
Insulasi Thermal isolasi pabrik farmasi.

ukuran
- Size M Dhuwur 167-176cm pinggul 92-100cm.
- Size L Size 174-181cm pinggul 100-108cm.

139.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.


Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.