3M 4510M

spec
- shirt = polyolefins, polypropylene punika permeabilitas beluk plastik ana dijarno.
Kuwat saka akeh etilena. Tahan kanggo pelumas lan panas.

มาตรฐาน
- CE Eropah
- EN Eropah

Migunani
- Apik kanggo proyek sing berdebu.
- pangayoman marang angin, resistance cahya, kekuatan luh. Nyegah seng nembus saka cairan
- Nyegah seepage saka patogen getih.
- antistatic
- Diresmèkaké khusus kanggo kerja berdebu karo lenga.

Ukuran
- Size M Dhuwur 167-176cm pinggul 92-100cm.
- Size L Size 174-181cm pinggul 100-108cm.
- Size XL Size 179-187cm pinggul 108-115cm.

159.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.


ratings

Adhedhasar 1 review Tulis Ulasan

ratings

Adhedhasar 1 review Tulis Ulasan

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.