3M support sabuk

 

Back Support Sabuk

- Digawe saka polyester babagan tilas saka kualitas apik. Breathable lan nyaman kanggo nyandhang.
Aja ngganggu kulit
- dhukungan maneh digawe saka resin Plastic kualitas dhuwur awet.
- Garis ngawat-ngawati sikil lemu (Velcro fasteners) bisa digunakake (dipasang lan dibusak).
5,000 liwat wektu
- Bisa rusak liwat sandhangan, utawa nyandhang iku nang tanpa sumelang.
fleksibel Nyetel kanggo firmness dikarepake
- Sampeyan bisa nyetel dawa ing mripat, minangka cocok kanggo pundak lan awak padha.
Tambah tape termenung (tape Termenung) bali katon ing kadohan.
Kanggo safety nalika digunakake ing kurang cahya. Loro sak dina
Lan wengi, kaya warehouses, kamar panyimpenan, basements, etc. bisa sakabeheng.
Miturut kecemplung ing banyu utawa soapy banyu. Remet banyu metu saka kain Lan kapapar Air garing
- Size (S) pinggul 30-34.
- Size (M) pinggul 34-38.
- Size (L) Pinggang 38-42.
- Size (XL) Pinggang 42-46.
 

859.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.


ratings

Adhedhasar 1 review Tulis Ulasan

ratings

Adhedhasar 1 review Tulis Ulasan

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.