3M 40661M

Proteksi bledug lan kimia

- Entheng
- Liwat standar bangsa industri anjog kuwi.
Amerika, Eropa, Jepang
- Anti-UV 99.99%
- Ngeruk-tahan
- blemishes
- Bledug lan kimia menyang mata.
- A lubang ventilasi kanggo ventilasi udara.
Panas

129.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

Transparan

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.