3M 3744K

Filter debu karo ambu sing diencerke organik
Nyegah bahan kimia sing entheng. Lan bledug logam umum
Asap Exhaust (P2 Dust metal)

- Liwat standar bangsa industri anjog kuwi.
Australia, Jepang, Korea Kidul
- Entheng
- P2 saka topeng partikel Eropah.
Diwangun kanthi proses pangolahan; Lan panas iku bledug.
Heavy logam fouling lan efektif ing filtrasi.
94% persen dibandhingake karo Amerika Serikat ora.
Amarga saka jinis bledug. efficiency filtrasi
Lan jumlah bocor menyang njaba online.
- Ngalangi vapors kimia kayata vapors.
Welding, etc 
- Kompatibel karo tutup filter 3700.
- Piece of 10

Sold metu

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

Pack (Piece 10)

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!