3M 340-4004

Telpon kupluk, muffler

- Entheng
- Yellow katon langsing.
- Plug digawe saka karet termoplastik.
- Tali karo bungkus plastik.
- Liwat standar bangsa industri anjog kuwi.
Amerika, Eropa, Jepang
- abang Noise nganti 25 decibels.
- kothak (ping pindho 100)

3,039.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

Kothak (100 pasangan)

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!