3M 340-4002 (bagian)

Clearance Product

Panyambung kuping nyuda swara karet termoplastik kanthi tali gulu.Kanthi kartrij

- Entheng
- Yellow katon langsing.
- plug digawe saka karet sintetis, Stamping.
- Liwat standar bangsa industri anjog kuwi.
Amerika, Eropa, Jepang
- abang Noise nganti 25 decibels.

45.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

Pasangan 1

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.