3M 340-4002

Earplugs nyuda swara brebeg karo cartridges.

- Karet sintetis, termoplastik
cartridges logam Line kanggo pangan pabrik.
- Entheng
- Yellow katon langsing.
- Plug digawe saka karet termoplastik.
- tali
- Liwat standar bangsa industri anjog kuwi.
Amerika, Eropa, Jepang
- abang Noise nganti 25 decibels.
- Yen mbeta cilik
- Box (50 pasangan)

2,779.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

Kothak (50 pasangan)

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!