3M 311-1252

Polyurethane Foam

- Entheng
- Kanthi plastik tali.
- Kuning gampang katon. Siji pungkasan saka silinder
- liwat bangsa industri anjog.
Kayata Amerika, Eropa, Jepang
- abang Noise nganti 33 decibels.
- Double nomer 200

2,689.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

Kotak (200)

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.