3M 2925 Vest ramping (jingga)

 

VestOrange

- Abang, Oranye, Kain Fluorescent 105 g / sqm Polyester 100%
Kelet karo Silver Reflective Bronze 3M No.2925 Silver Reflective Material
Waistband ing sisih loro karo penutupan Velcro. Centimeter ngarep 2.
Hem ngarep karo Polyester 100% Red Orange Fluorescent
- Dasi reflektif No.2925 Silver Bahan reflektif
Logo 3M dicithak ing sisih ngarep prodhuk. Kanggo nandhani nggunakake produk 3.
- Coats lan produk reflektif asli.
- ANSI / ISEA 107-2010 Tingkat 2 (Tabel 5),
EN 471 Class 2 (Tabel 5), Standar ANSI Kelas III

- Sedheng (M)
- gedhe (L)

    339.00 ฿

    Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.


    ratings

    Adhedhasar 1 review Tulis Ulasan

    ratings

    Adhedhasar 1 review Tulis Ulasan

    Welcome LRMsafety.com

    Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

    Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.
    GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!