3M 2720M

Perlindungan UV, lapisan keras, anti-scratch Lapisan anti-jamur
Lensa polikarbonat Cocog kanggo nggunakake njero ruangan.

- Polikarbonat lensa
- Entheng
- Liwat standar bangsa industri anjog kuwi.
Amerika, Eropa, Jepang
- Anti-UV 99.99%
- lapisan keras, anti-scratch
- Lapisan anti-cacat
- Jembatan, hidung lan kacamata sing dirancang khusus kanggo cocog.
Kanthi ngagem piranti liyane ing sirah.

289.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

Polikarbonat Lens / Blue Frame

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!