3M 2097M

Bledug lan uap beluk logam dilute bledug asam uga.
0.3 cilik saka Produsèn eksklusif Micron kang.
Ion saka serat bledug wis miturut khusus.
Welding, soldering, leleh

- Entheng
- Liwat standar bangsa industri anjog kuwi.
Amerika, Eropa, Jepang
- Skin karo Filter kimia beda.
Sampeyan kudu digabungake karo tutup 3M 502.
- Standard P100 saka topeng Amerika.
Anti-partikel sing loro lenga lan non-lenga manik.
Ing nyaring gambar liwat 99.97% lan pungkasan.
Gunakake tambahan kanggo njupuk nglumpukke.
Eropah standar ora Tes beda-beda
- vapors kimia kayata vapors asam.
Welding etc.
- Filter iki digunakake karo generasi topeng. Topeng pipe pindho
3M 6000 topeng pipe gegandhengan 3M 7500 mung.

339.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

saperangan

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.