3M 2091M

Proteksi bledug Partikel debu luwih cilik tinimbang 0.3 micron.
Nggunakake teknologi khusus serat daya kanggo lebu
Khusus uga cocog kanggo welding, umur logam soldering.
Suwene (P100 tempera, kedhul lenga).

- Entheng
- Liwat standar bangsa industri anjog kuwi.
Amerika, Eropa, Jepang
- Skin karo Filter kimia beda.
Sampeyan kudu digabungake karo tutup 3M 502.
- Standard P100 saka topeng Amerika.
Anti-partikel sing loro lenga lan efficiency non-lenga.
Gambar nyaring liwat 99.97% lan pungkasan.
nggunakake Long koleksi khusus dijupuk ing comparison kanggo standar.
Eropah ora amarga tes sing beda.
- Filter iki digunakake karo generasi topeng. Topeng pipe pindho
3M 6000 topeng pipe gegandhengan 3M 7500 mung.

309.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

saperangan

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!