3M 2078M

Pemasok hablur, logam lan uap uap uga diencerake nganggo bledug.
Minangka 0.3 Micron wis nggunakake teknologi khusus sing diprodhuksi saka
Serat biaya Kanggo trap bledug ekstra sumur. Cocog kanggo mecah
Mesin kayu, long service life (bledug P95, bantalan minyak)

- Entheng
- Liwat standar bangsa industri anjog kuwi.
Amerika, Eropa, Jepang
- Skin karo Filter kimia beda.
Sampeyan kudu digunakake ing magepokan karo tutup 3M 502.
- Standard P95 saka topeng Amerika.
Anti-partikel sing loro lenga lan non-lenga.
Kuat nyaring lan duwe minimal 95%.
Urip-dawa khusus.
Nerangake persen dibandhingake karo Eropah standar ora.
Tes beda-beda
- Ngalangi uap kimia, asam sing lembut kayata vapors.
Welding, etc 
- Filter iki digunakake karo generasi topeng. Topeng pipe pindho
3M 6000 topeng pipe gegandhengan 3M 7500 mung.

269.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

saperangan

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!