3M 2071M

Proteksi bledug Partikel debu luwih cilik tinimbang 0.3 micron.
Nggunakake teknologi khusus serat daya kanggo lebu
Apik kanggo mecah khusus lan polishing umur woodwork.
Long (P95 tempera, kedhul lenga).

- Entheng
- Liwat standar bangsa industri anjog kuwi.
Amerika, Eropa, Jepang
- Skin karo Filter kimia beda.
Sampeyan kudu digabungake karo tutup 3M 502.
- Standard P95 saka topeng Amerika.
Anti-partikel sing loro lenga lan non-lenga.
Kuat nyaring lan duwe minimal 95%.
Urip-dawa khusus.
Nerangake persen dibandhingake karo Eropah standar ora.
Tes beda-beda 
- Filter iki digunakake karo generasi topeng. Topeng pipe pindho
3M 6000 topeng pipe gegandhengan 3M 7500 mung.

209.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

saperangan

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.