3M 1390235M

- Digawe saka tali poliamida.
- putih, ijo, abang
- Dimensi 2 mm, dawa 2 meter, resistance resistance
Luwih saka 22 kN
- logam bagean Digawe saka baja seng. Surge tahan
Luwih saka 20 kN
- Dumadi saka Carabiner 1, Potongan 2 sing gedhe, lan seri absorber 1.
- Pasukan sing teka ing awak sawise tiba saka dhuwur ora ngluwihi 6 kN
- Nganti bobot 100 bisa dianggo mung dening pengguna 1.
- Bobot kira-kira gram 1,650
- standar Eropa CE EN 354 lan EN 355

2,009.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

Tali 2

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!