3M 1621M

tutup safety mripat kanggo nyegah bledug lan kimia.

- Entheng
- Liwat standar bangsa industri anjog kuwi.
Amerika, Eropa, Jepang
- Anti-UV 99.99%
- Ngeruk-tahan
- blemishes
- Bledug lan kimia menyang mata.
- ngewangi ventilasi karo bolongan ventilasi. cooling

 

119.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

Lensa jelas

ratings

Adhedhasar 1 review Tulis Ulasan

ratings

Adhedhasar 1 review Tulis Ulasan

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.