3M 1390240M

Digawé saka tali spiral poliester putih, ijo, abang, diameteripun 6 mm, dawa 2 meter, resistance lonjakan luwih saka 22 kN
-Logam bagean Digawe saka baja seng.
- Kalebu Seri XAUMA Carabiner 2 lan 1
- Nganti bobot 100 saben wong 1
- bobot watara 500
- standar Eropa CE EN 355

 

1,448.00 ฿ 1,609.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

1390240

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!