3M 1390033M

Sabuk kursi 
- serat kuning lan biru Digawe saka polyester kekandelan 44 mm.
- logam bagean Digawe saka baja galvanis. Kuwat
- Ngemot D-ring 3, D-ring mburi, ngarep lan sisih.
-Kanthi sabuk sabuk Cocog kanggo gawe. Posisi Kerja
-5 bisa diatur kanggo ngencengi area sekitar dada. Kaki lan awak
- Bisa nganggo bobot nganti kakehan total 100 kg.
Lan peralatan kerja liyane.
- Ukuran Pack dadi 1,000.
- standar Eropa CE EN 361

2,169.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

Full

ratings

Adhedhasar 1 review Tulis Ulasan

ratings

Adhedhasar 1 review Tulis Ulasan

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!