3M 1390010M

Sabuk kursi
- serat kuning lan biru Digawe saka polyester kekandelan 44 mm.
- logam bagean Digawe saka baja galvanis. Kuwat
- Termasuk D-ring 1, D-ring rear
- Straps lan sikil sing Pass terus gampang dilebokake. Lan dicocogake karo awak.
- 5 bisa diatur kanggo ngencengi area sekitar dada. Kaki lan awak
- Bisa nganggo bobot nganti kakehan total 100 kg.
Lan peralatan kerja liyane.
- Ukuran Pack dadi 1,000.
- standar Eropa CE EN 361

1,029.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

Titik kunci awak 5

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.