3M 1290 PE

Polyurethane foam Thermoplastic

- Entheng
- Polyester strap
- Biru gampang katon.
- liwat bangsa industri anjog.
Kayata Amerika, Eropa, Jepang
- Nganti 25 decibel
- Double nomer 100

3,649.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

Kothak (100 pasangan)

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!