3M Model 1271 PVC

Karet sintetis

- Entheng
- tali PVC
- werna abang katon
- liwat bangsa industri anjog.
Kayata Amerika, Eropa, Jepang
- Nganti 24 decibel
- nomer pasangan 50

2,309.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

Kothak (50 pasangan)

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.