3M 11519M

Proteksi UV, proteksi anti-cacat Gesang
Jarak Lens / Indoor

- Lensa Outdoor / Indoor
- Entheng
- Liwat standar bangsa industri anjog kuwi.
Amerika, Eropa, Jepang
- Anti-UV 99.99%
- Ngeruk-tahan
- blemishes
- Kacamata kacondhut sikil cendhak.

259.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

Bingkai sing jelas / ireng

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.