3M 11388M

Proteksi UV, proteksi anti-cacat
Lensa Indoor / Outdoor sing ana ing njero ruangan lan ruangan.

- Ramping, wangun apik.
- Liwat standar bangsa industri anjog kuwi.
Amerika Eropa Kanada
- Anti-UV 99.99%
- Ngeruk-tahan
- Nyegah melasma.

119.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

Njero ruangan / njaba / jelas

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!