3M 11327M

Perlindungan UV, anti-fog coating, lensa ireng kasedhiya ing njaba ruangan.

- Ramping, wangun apik.
- Liwat standar bangsa industri anjog kuwi.
Amerika Eropa Kanada
- Anti-UV 99.99%
- Ngeruk-tahan
- Nyegah melasma.

69.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

Ireng / Ireng Frame

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.