3M 1110M

Busa busa poliuretan

- Entheng
- Wired
- Oranye, gampang kanggo ndeleng, silinder.
- liwat bangsa industri anjog.
Kayata Amerika, Eropa, Jepang
- abang Noise nganti 29 decibels.
- Double nomer 100

1,339.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

Kothak (100 pasangan)

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.