3M 10434 (V34)

Kacamata kacamata, lensa jelas kanggo aplikasi njero ruangan.

- Proteksi UV kanggo nyegah tandha cacad.

- Entheng
- mirah
- Liwat standar bangsa industri anjog kuwi.
Amerika, Eropa, Jepang
- Anti-UV 99.99%
- Ngeruk-tahan
- blemishes

69.00 ฿ 79.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.


Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.