3M 1390370M

-Digawe saka tali polyamide bunder putih, ijo, abang ing diameter.
12 milimeter dawa 2 meter luwih tahan kanggo surge ketimbang 22 kN
-Logam bagean Digawe saka baja seng. Surge tahan
Luwih saka 20 kN
- Contains Carbine 1 Piece, Big Hook 1 Pieces and Surge Absorbers
-Pasukan sing teka ing awak sawise tiba saka dhuwur ora ngluwihi 6 kN
-100 mung bisa dipakai nganti wong 1.
- bobot watara 1,000
- standar Eropa CE EN 354 lan EN 355

1,389.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

Tali 1

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!