3M H-700P

A upgrade helem

- plastik tutup = HDPE punika Kapadhetan dhuwur ekstra kekiatan.
- iket digawe saka PVC = keukur mm 500 600 kanggo mm..
- krenjang Nihan = plastik poliethelin punika Kapadhetan dhuwur.
- kringet = PVC.
- Ing Wakil kepala nilon = 25 mm X 1 mm..
- secondary = titik 4
- Luwes Gulung Kunci =.
standar
ANSI Z89.1-2009

migunani
- Impact saka werni baja saka dhuwur 5 1 kilo meter.
- tahan saka spike 35 3 kilos derajat rodok abot saka dhuwur 1 meter sundhukan.
- tahan komprèsi kg 90 10 liya ambruk kupluk wektu kurang saka 15 mm.
- Resistors MA ing 20 20,000 50 ing Volt kang doel Hirsch.

349.00 ฿

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.


Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!