model NOVAX 2,500 Volt ngagem sarung tangan lan 5,000 Volt.

Gloves rusak liwat insulating bahan digawe saka dawa driji 10 uga.
Gunakake sarung kanggo nyegah tenaga Novax 2,500 Volt lan 5,000 Volt.

Cocog kanggo aplikasi voltase dhuwur.
Nganggo sarung tangan karet.pangayoman dhuwur voltase maneh

Sold metu

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

10 inci dawa (kanggo kelas 0 lan kelas 00).

ratings

Adhedhasar 1 review Tulis Ulasan

ratings

Adhedhasar 1 review Tulis Ulasan

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.