model NOVAX 500 Volt ngagem sarung tangan lan 1,000 Volt.

spec

- วัสดุ = ทำจากหนังแพะInggih
- ขนาด = 12 นิ้ว

Migunani

- สามารถDigunakake ing proteksi tegangan dhuwur.
-Nganggo sarung tangan karet.pangayoman dhuwur voltase maneh
-ใช้กับถุงมือป้องกันไฟฟ้า Novax รุ่น 500 Volt และ 1,000 Volt

Sold metu

Produk bakal bali ing dina 14. Produk kudu ora digunakake utawa ora dikemas. Hubungi kita sadurunge ninggalake.

10 inci dawa (kanggo kelas 0 lan kelas 00).

ratings

Adhedhasar 1 review Tulis Ulasan

ratings

Adhedhasar 1 review Tulis Ulasan

Welcome LRMsafety.com

Ketik alamat email Kanggo njaluk diskon, promosi lan liyane iku.

Kesalahan cair: Ora nemokake snippets aset / sca-quick-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!