Kebijakan bali Lan panggantos

Ngasilake

Sampeyan bisa bali utawa ngganti produk ing dina 14 yen prodhuk durung label. Lan durung digunakake. Yen sampeyan teka sawise tanggal. Perusahaan nduweni hak bali utawa ngganti produk kasebut menyang customer.

1 Lan durung digunakake. Item sing nganggo bungkus utawa bungkus plastik Mesthine ora bakal ambruk.

2 Kita arep ngowahi utawa ngasilake produk sing ora umum, kayata sepatu, kain, lelucon, muffs, dll. Toko ora gelem ngowahi apa wae.

Kalebu jenis barang ing ngisor iki.
- Produk dituku liwat voucher.
- Diskon Khusus Promosi
- Barang-barang sing gegandhengan karo kesehatan bisa nyusup.

3 Toko bakal njaluk bukti resiko. Mangga nggawa resik bebarengan karo item.

4 Mangga ora ngirim produk sing bakal diganti utawa bali menyang pabrik utawa perusahaan liyane. Yen sampeyan ngirim item bali menyang dhewe.

5 Produk sing diklaim utawa bali bakal dikirim menyang toko ing dina 7 sawise kontak. Yen ora, kita ora nyatakake utawa ngasilake produk kasebut marang customer ing kasus apa wae.

 

Mbalekake utawa panggantos

Yen sampeyan mriksa kritéria kasebut. Kita bakal ngubungi panjenengan liwat email, telpon, utawa email. Yen prodhuk ora cocog karo kritéria kasebut. Kita bakal cepet-cepet bali.

1 bakal ngasilake dhuwit kanggo pelanggan. Yen pelanggan mbayar awis. Kita bakal ngubungi panjenengan kanggo ngirim dhuwit maneh. Kertu kredit pelanggan. Kita bakal mbalekaken dhuwit ing 14 liwat saluran sing pelanggan wis mbayar liwat kertu.

2 Yen customer entuk mbalek maneh pungkasan utawa ora dibalekake maneh.
Yen customer durung nampa dhuwit mbayar maneh. Mangga dipriksa saldo bank. Lan perusahaan kertu kredit kudu mesthi. Kertu kredit reguler bakal njupuk wektu kanggo nganyari imbangan ing wulan sabanjuré. Yen sampeyan mikir iku liwat utawa dawa banget. Hubungi email. sales@lrmsafety.com.

Diskon
Produk sing bakal ngganti. Kudu dadi rega biasa. We cadangan hak kanggo ngganti produk utawa mbalekake yen pelanggan tuku barang ing harga khusus.

Penggantian

Kita bakal ngganti produk. Yen prodhuk wis rusak dening pabrik. Barang ngirim ora ilang sadurunge customer. Yen sampeyan pengin nggawe complaint, gawe bali. Mangga kontak sales@lrmsafety.com Utawa hubungi wakil sales.

Hadiah
Yen barang wis dikirim minangka hadiah. Yen sampeyan pengin ngganti ukuran. Ngganti Product Kita bakal mbalek mundur utawa ngganti barang kasebut menyang kapal sing ditampa. Yen kita kudu ngirim. Aku duwe email kanggo menehi tandha. Kita wis bali.

Yen item ora kadaptar minangka item hadiah, nalika dituku, kita bakal ngasilake utawa ngganti barang kasebut. Ana kabar kanggo panampa babagan panggantos utawa bali.

Ngasilake
Mangga bali menyang 42 / 11 6 12150 XNUMX XNUMX Thailand

Pelanggan tanggung jawab kanggo biaya bali, owah-owahan utawa pratelan. Kita ora bakal tanggung jawab kanggo biaya pengiriman. Yen sampeyan pengin ngasilake produk utawa ngganti produk. Kita kudu ngurangi biaya pengiriman utawa biaya pengiriman tambahan.

Gumantung ing jarak, alamat pengiriman. Wektu kiriman beda-beda gumantung saka jarak pos.

Yen sampeyan ngirim produk sing luwih murah tinimbang 1,000, sampeyan kudu ngirim EMS kanggo njamin ana asuransi kanggo ilang email. Yen barang sampeyan bali amarga sampeyan ora ana ing omah utawa liwat layang, mlebu alamat pengiriman sampeyan. Nanging panampa ora ana ing omah. Barang bisa digedhekake. Kita ora bakal tanggung jawab kanggo biaya.

==================================================