Njaluk & Ngluwari Points (Klik kene)

Klik kene, monggo dienteni. Ngenteni jendhela teka.

Carane sampeyan njaluk TCTerms? Lan diskon
- Ndaftar akun saiki, sampeyan bakal nampa 500 poin.
- Nuduhake ing Facebook njaluk 1,000 TCTerms.
- Klik ing Facebook kanggo njaluk 1,000 poin.
- Nuduhake ing Twitter Njaluk 1,000 Poin

- Push Track on Instagrame Njaluk 1,000 Poin
- Review Produk, sampeyan bakal nampa 1,000 TCTerms.
- Ulang taun njaluk poin gratis, 2,000 poin.
- Ngenalke kanca kanggo nampa 1,000. Tuku diskon 10% (tuku minimal 10,000 US)

Apa manfaate?
- Saben nilai 100 bisa diijolake kanggo 1 (ora luwih saka 100 dolar AS).
- Saben titik 25,000 ditebus kanggo 5%
- Saben titik 40,000 ditebus kanggo 10%