About LRMsafety

Golden Lama Co., Ltd. - LRMsafety

The Company, miturut jeneng perdagangan "LRMsafety" iki diadegaké ing 2547 taun kanggo ngedol bahan konstruksi. Utamané produk baja

Mengko ing 2552 taun aku temen maujud pentinge keamanan kanggo karyawan ing perusahaan. Nalika karya iki sought lan distributor peralatan safety kualitas kanggo karyawan ing budget. Kita wis dipercaya dening ewu perusahaan anjog wiwit 2552 ing.